RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

„Mladost“ i Princeze – pobijedili, a odbojkaši „Jedinstva“ izgubili

Dvije pobjede i jedan poraz – ukupni je bilans brčanskih ekipa u četvrtom kolu Premijer lige BiH za odbojkašice i odbojkaše.

Odbojkašice „Bimal Jedinstva“, gostujući na vrućem parketu Gacka, osvojile su 3 boda pobijedivši Gačanke rezultatom 1:3 (16:25,18:25,25:14 i 19:25) . Odbojkaši „Mladosti“ pred publikom u Ražljevu, savladali su vrlo dobru ekipu „Borca“ iz Banja Luke rezultatom 3:0 (25:21,26:24 i 25:22), a neprijatno iznenađenje doživjeli su odbojkaši brčanskog „Jedinstva“ koji su,takođe pred publikom u Ražljevu, izgubili utakmicu od ekipe „Domaljevca“ rezultatom 3:2 (22:25,25:19,25:21,23:25 i 14:16). U petom kolu odbojkašice će pred svojom publikom u Sportskoj dvorani Gimnazije dočekati ekipu „Bihać Premingera“ što će biti derbi jer obje ekipe predvode tabelu sa istim brojem bodova. Obje muške ekipe gostuju – „Mladost“ u Ilijašu, a „Jedinstvo“ u Banja Luci.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Odbojkašice „Bimal Jedinstva“ izgubile 2 seta u Modriči

Admir Kadrić

U drugoj polufinalnoj utakmici Play Off-a ŽOK Bimal Jedinstvo igra protiv SOK Mostar

Radio Brčko

Назвали је „Босански бомбер“, а Америка јој вратила љубав ka одбојци

Admir Kadrić