RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Uncategorized

Šefu Policije Brčko distrikta BiH uručena plaketa

Policija Brčko distrikta BiH je u prethodnom periodu ostvarila vrlo visok stepen saradnje sa policijskim organima Savezne Republike Njemačke.

Imajući u vidu ostvarene rezultate,  dana 18.02.2021. godine u prostorijama Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke u Zagrebu, predstavnik Njemačke carine i carinske policije šefu Policije Brčko distrikta BiH, Goranu Pisiću je u znak zahvalnosti za ostvareni nivo saradnje, uručio prigodnu plaketu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Započela osma „Ljetna policijska škola – 2022“

Gorana Antić

Brčaci za kazne u prometu duguju gotovo dva milijuna maraka

Sandra Živković

Policija Brčko distritka BiH: U toku kontrola i provjera legalnog oružja

Mirsad Zahirović