RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Izetbegović: Važno je da prevagnu one stranke koje mogu da povuku zemlju naprijed

“Odziv je kako čujem dobar, bolji nego ranije. Nadam se da ćemo imati dobre rezultate da ćemo imati koalicije koje će povući zemlju naprijed. Takmičili smo se se ovih dana među sobom, sada je vriejme da se takmičimo u dobru, ko će više dobra uraditi za BiH”, kazao je Izetbegović.

Na upit da li su ovo odlučujući izbori, on je rekao je da je težak momenat, “vidimo da ima prijetnji, secesionističkih, separatističkih, promijenili su se razni okviri”.

“Važno je da prevagnu one stranke koje su za ove zemlju koje su zrele, referentne i koje mogu da povuku zemlju naprijed, jedna takva koalicija treba BiH da bi potisnula loše snage na Balkanu”, zaključio je Bakir Izetbegović.

Sebija Izetbegović je rekla da je kampanja bila dobra i vatrena, da se iskreno nada pobjedi, jer smatra da je sa svojom ekipom napravila odličan posao. Upitana je na čemu temelji ove tvrdnje.

“Na svojim rezultatima. Napravila sam svašta dobro. Pretpostavljam da ste vi to saznali. Ja sam barem napravila svašta dobro sa svojom ekipom i nadam se da će nam narod dati podršku”, kazala je Sebija Izetbegović.

Ona smatra da je sada “pravo vrijeme za ulazak u ovaj posao”, dodavši da je to pokazano u zdravstvo te da je i “uposlenicima i pacijentima bolje”.

Izvor: www.klix.ba

Foto: ANADOLIJA

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U BiH se danas nizom aktivnosti obilježava Svjetski dan borbe protiv side

Radio Brčko

Narandžasto upozorenje građanima BiH: U naredna dva dana jak olujni vjetar

Radio Brčko

Instagram zvijezda koju prati 170.000 ljudi kandidatkinja na izborima u BiH

Radio Brčko