RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

MUP RS: Počinje sa radom deset stacioniranih radara

Na području policijskih uprava Banjaluka, Bijeljina i Istočno Sarajevo od 12. maja u ponoć počeće sa radom deset stacionarnih radara, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Na području Policijske uprave Banjaluka radar se nalaze na lokaciji magistralni put – Ulica Đure Damjanovića, a na području Policijske uprave Bijeljina magistralni put – mjesto Patkovača.

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevi radar se nalazi na lokacijama magistralni put – Ulica Karađorđeva u opštini Pale, magistralni put – mjesto Donji Bulozi u opštini Istočni Stari Grad.

Radar se nalazi i u Ulici vojvode Radomira Putnika u opštini Istočno Novo Sarajevo, u Ulica Kasindolskog bataljona u opštini Istočna Ilidža, zatim na magistralnom putu u mjestu Majdani u opština Sokolac, na magistralnom putu u mjestu Bukova Glava u opštini Han Pijesak, kao i na magistralnom putu – Ulica Trnovskog bataljona u opštini Trnovo i na magistralnom putu – Ulica Srpske sloge u opštini Rogatica.

Iz MUP-a Republike Srpske apeluju na vozače da se pridržavaju pravila u saobraćaju i da vožnju prilagode propisanim ograničenjima brzine kretanja i uslovima na putu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Svaka treća žena u Bosni i Hercegovini je zlostavljana

Radio Brčko

Вучић сутра на Аеродрому у Сарајеву – донира 5.000 доза вакцина БиХ

Radio Brčko

U Bosni i Hercegovini do 11.00 časova glasalo 11,41 odsto birača

Radio Brčko