RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Velika zainteresiranost za prodaju turističkih vaučera Vlade FBiH

Na domaćim platformama “eKupon”, “OdmoriuBiH” i “Citydeal flyfly travel” jutros je krenula prodaja turističkih paketa po umanjenoj cijeni vaučera u iznosu od 200 KM, koje je osigurala Vlada Federacije BiH.

Za sada vlada tolika zainteresovanost da je sistem na Citydealu pao, dok prodaja turističkih paketa regularno ide na platformi odmoriubih.ba i eKupon.ba.

– Zamolila bi građane da budu strpljivi jer zaista vlada veliko interesovanje. Jutros od 9.00 sati pa dok nam nije pao server najviše su se prodali porodični aranžmani za Ajdinoviće i Reumal Fojnicu. Također, u fokusu su planine Igman, Vlašić i Bjelašnica – kazala je Feni voditeljica prodaje u City Deal Najla Tihak.

Na platformi OdmoriuBiH.ba do sada je prodano više od 700 vaučera.

– Dobro smo se pripremili u smislu osiguravanja serverskih kapaciteta i ni u jednom trenutku nije došlo do pada servera bez obzira na ogromno interesovanje. Građani su najviše zainteresirani za ponude na Igmanu, u Tarčinu, Jajcu, Konjicu, Tuzli i okolini Mostara – izjavio je Feni Nedim Lipa u ime platforme OdmoriuBiH.

Dodao je da je ukupan broj raspoloživih vaučera 10.000, a svaka od tri odabrane elektronske platforme putem kojih se realizuje ovaj program na raspolaganje je dobila 1/3 od ukupnog broja.

Voditeljica prodaje u eKuponu Arijana Čengić Subašić za Fenu potvrdila je da su otklonjeni problemi koji su se javili u jutarnjim satima na sistemu eKupona, koji je također, pao zbog velike zainteresovanosti građana.

– Trenutno radi online prodaja i sve funkcioniše. Ponude su odmah umanjene za vaučere u iznosu od 200 KM. Molimo korisnike za strpljenje i zahvaljujemo se na razumijevanju. Veliki broj građana dolazi na naša prodajna mjesta u tržnim centrima – poručila je Feni Čengić Subašić.

Uslovi kupovine su da osoba ima najmanje 18 godina i da ima prebivalište u Federaciji BiH  ili registrovano prebivalište u Brčko distriktu BiH, ali i entitetsko državljanstvo Federacije BiH te da nije ranije kupila ovaj paket u okviru ovog programa na jednoj od tri odabrane platforme.

Izvor i foto: Fena

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Crna Gora: Turistički vaučer od 50 evra svima koji su se cijepili tijekom srpnja

Radio Brčko

Turistički vaučeri iz Republike Srpske ne mogu biti iskorišteni u Brčko distriktu

Mirsad Arnautović

Turistički vaučeri za odmor u FBiH građanima će biti dostupni od 8. augusta

Radio Brčko