RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčanska Policija identifikovala autore grafita u naselju Klanac

Policija Brčko distrikta BiH je dana 15.03.2022. godine u 20.15 sati zaprimila prijavu da su u naselju Klanac, ispisani grafiti različitog sadržaja.

Odmah nakon zaprimanja prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta, izvršili uviđaj i grafite prekrečili. Tokom pregleda šire lokacije utvrđeno je da su grafiti istog sadržaja ispisani na još šest mjesta.

Tokom intenzivnih aktivnosti policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su dana 16.03.2022. godine identifikovali dva lica koja su ispisala grafite, od kojih je jedno dijete, a drugo stariji maloljetnik, oba nastanjena u navedenom naselju.

Nakon okončanja svih istražnih radnji protiv starijeg maloljetnika će biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu Brčko distrikta BiH.

Foto ilustracija

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Полиција Брчко: Добра сарадња са локалним медијима

Vladimir Matijević

Policija BD: Održan sastanak s članovima Moto kluba Silver Wings

Radio Brčko

Brčko: Jedno lice lišeno slobode zbog osnova sumnje za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga

Radio Brčko