RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Policija BD: Održan sastanak s članovima Moto kluba Silver Wings

U prostorijama Policije zamjenik šefa Policije Brčko distrikta BiH, Senad Jašarević sa saradnicima održao je sastanak s članovima Moto kluba Silver Wings.

Tema razgovora ticala se organizacije predstojeće manifestacije motorijade koju navedeni Moto klub planira održati, a gdje se zbog najavljenih koncerata poznatih rok grupa očekuje veliki broj posjetilaca.

Osim najavljenog događaja, te organizacije aktivnosti ovog Moto kluba, tokom sastanka razgovarano je i o unapređenju saradnje s Policijom Brčko distrikta BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčanska Policija oduzela još jedno vozilo od višestrukog povratnika u saobraćajnim prekršajima

Radio Brčko

Šef brčanske Policije Goran Pisić: Nema bojazni od rata u BiH

Admir Kadrić

Полиција Брчко: Добра сарадња са локалним медијима

Vladimir Matijević