Brčko

“Brčansko srce” uručilo zahvalnice Policiji i IPA klubu

U posjeti Policiji Brčko distrikta BiH i policijskom klubu IPA Brčko jučer su bile članice udruženja oboljelih od malignih bolesti “Brčansko srce”, predvođene predsjednicom Ramizom Musić.

Posjeta je upriličena radi uručenja zahvalnica za podršku u radu tom udruženju. Ispred Policije Brčko distrikta BiH zahvalnicu je preuzeo Mile Jurošević, Šef kabineta, dok je ispred IPA Brčko zahvalnicu preuzeo Milan Nikolić, predsjednik kluba.

U srdačnom razgovoru članice udruženja su istakle svoju zahvalnost policijskom klubu za donaciju novčanih sredstava u iznosu od 1.000,00 KM, koja su prošle godine prikupljena na memorijalnom turniru u malom fudbalu “Sjećanje na Jasmina i Dalibora”, kao i Policiji Brčko distrikta BiH čiji su se pripadnici u velikom broju odazvali na ovaj turnir i na taj način pokazali svoju humanost.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button