Brčko

Брчко: ЈП “Путеви” приредило пријем за новинаре

Руководство Јавног предузећа „Путеви Брчко“ данас је приредило новогодишњи пријем за представнике медија који извјештавају са подручја Дистрикта.

Захваљујући се новинарима на досадашњој коректној сарадњи, директор предузећа Мирослав Мишкић је, сумирајући резултате рада, рекао да ће ЈП „Путеви“ ову години завршити са 18 милиона прихода, што је велико повећање у односу на 2015. годину када су приходи били свега 4,9 милиона марака.

„То је за двије и по године велико повећање и то нам даје једну ситуацију да можемо да инвестирамао и што боље одговоримо задатку који нам је стављен, као предузећу, да урадимо“, рекао је Мишкић.

Он каже да је 2018. година за њих била веома динамична од повећања броја запослених, успостављање одјељења сопствене механизације како би брзо могли  интервенисати, до завршетка моста на Крепшићу и кружног тока на Илићки.

„Када је ријеч о обилазници ми смо већ потрошили 26 милиона евра, што значи да је она при крају и надам се да ће тај рок који је зацртан половином маја бити испоштован“, истакао је Мишкић.

Он је подсјетио да је у  2018. години дошло до промјене у систему наплате паркинга.

Према његовим ријечима, у наредној години предвиђено је доста инвестиција, о чему ће више ријечи бити након што се усвоји план за 2019. годину.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button