RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Милић уручио новогодишње пакетиће малишанима

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић данас је уручио новогодишње пакетиће дјеци у обданишту у насељу Илићка, Ментално-рехабилитационо-едукативном центру и Одјељењу педијатрије у брчанској  Болници.

„Ово су скромни поклони у односу на оно што смо ми данас добили од дјеце, а то су њихови осмјеси и задовољство што би требало да буде мотив свих наших активности у структурама власти у Брчком“, рекоа је Милић и додао да је укупно подијељено 530 пакетића у ове три установе.

Директорица вртића „Наша дјеца“ Јасна Јовичић изразила је задовољство што се традиција и ове године наставља рекавши да су са овим поклонима малишани зајдно са својим васпитачима били марљиви и вриједни те да су заокружили ову годину.

Пакетићи су традиционано уручени и штићеницима у Ментално – рехабилитационом- едукативном центру Брчко. Шеф Центра за ментално здравље, примаријус доктор Злата Папрић, захвалила се предсједнику Скупштине на поклонима рекавши да је у вријеме ковида 19, због ових пакетића, радост штићеника још већа.

Уручујући поклоне малишанима који се лијече на Одјељењу педијатрије у брчанској болници, предсједник Скупштине им је пожелио брз опоравак и повратак кућама.

Начелник одјељења др Самир Мујкић изразио је радост због доласка представника законодавне власти и рекао да је  тим већа због тога што је долазак у вријеме ковида.„Рестриктивне мјере које су уведене и које поштујемо одражавају се на свакодневне активности и данашња подјела пакетића донијеће радост нашим најмлађим пацијентима и њихов боравак овдје биће упамћен по нечему лијепом“, нагласио је др Мујић.

Сви пакетићи који су подијељени малишанима у објектима обданишта “Наша дјеца” набављени су у сарадњи са Клубом љубитеља природе Брчко, који су у циљу промоције активности Удружења и очувања животне средине, своје летке уз пригодне поклоне уврстили у садржај пакетића.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Милић и Худе: Безбједносна ситуација у БиХ и Дистрикту није погоршана

Radio Brčko

Милић: Утврђени закључци за побољшање привредног амбијента дистрикта Брчко

Radio Brčko

Brčko: Program rada Vlade za 2019. godinu upućen u Skupštinu

Radio Brčko