RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Социјалистичка партија организовала акцију добровољног давања крви

Актив жена Социјалистичке партије Брчко организовао је акцију добровољног давања крви у Служби за трансфузију у брчанској Болници.

Предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије Брчко, Зоран Кокановић, рекао је да је ово само једна од многобројних активности ове партије.

“Социјалистичка партија традиционално, већ дужи низ година организује акције добровољног давања крви. Ова активност је планирана почетком календарске године, али нас је ситуација са вирусом корона условила да то реализујемо сада. Ово је само једна у низу хуманитарних актвности наше партије, и наша врата су отворена за све грађане уколико им је потребна било каква врста помоћи”, истакао је Кокановић.

Предсједница Актива жена Социјалистичке партије, Милијана Симић, рекла је да је ова акција била планирана за 8. март, као поклон свим женама и мајкама, али и осталим грађанима којима је крв потребна, али је због ситуације са пандемијом Covida – 19 реализована данас. Симић је нагласила да су и многе друге активности у организацији Социлалистичке партије одгођене, као и да се тражи најбоље рјешење како би се и оне реализовале у наредном периоду.

Данашњој акцији присуствовао је и директор Фонда здравственог осигурања Брчко дистрикта, Миодраг Тодоровић који је рекао да су се радо одазвали позиву и да ова институција увијек даје подршку хуманитарним дјелима.

Шеф Службе за трансфузију у брчанској Болници др Самир Пандур изразио је захвалност организаторима данашње акције јер се на овај начин залихе крви одржавају на стабилном нивоу и додао да је веома важно имати континуирано давање крви.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Представници Социјалистичке партије честитали почетак школске године

Radio Brčko

Брчко: Социјалисти честитали Гарићу титулу најуспјешнијег клуба борилачких спортова

Radio Brčko

SPRS – Marić ponovo uz Đokića, Dorić uz Selaka

Radio Brčko