RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: “Beba više” sutra obilježava Međunarodnu nedjelju djeteta

Članovi Udruženja “Beba više”, u saradnji sa obdaništem “Naša djeca”, a povodom Međunarodne nedelje djeteta, sutra će u prostorijama obdaništa “Lane” u naselju Grčica, održati radionicu o pravima djeteta, te podijeliti djeci diplome i slatkiše.

Tom prilikom će svako dijete imati priliku da napiše poruku po vlastitom nahođenju na balonu od helijuma. Baloni će potom biti pušteni i na taj način njihove poruke poslate svijetu.

Pored rukovodstva obdaništa i predstavnika Odjeljenja za obrazovanje, te volontera “Beba više”, ovoj radionici će prisustvovati i gradonačelnik Brčkog, Siniša Milić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Povodom 22. godišnjice Brčko distrikta u subotu tradicionalno Državno prvenstvo BiH u plesovima i „Brčko gala night“

Radio Brčko

Brčko: “Napredak”, “Preporod” i “Prosvjeta” danas zajedno obilježavaju Međunarodni dan maternjeg jezika

Radio Brčko

Поводом 22. године Дистрикта вечерас на Тргу младих концерт Северине

Radio Brčko