Brčko

Brčko: Čestitka gradonačelnika i njegovog zamjenika povodom 1. maja – Međunarodnog praznika rada

Naš osnovni posao je da se borimo za zajednicu u kojoj je moguće da radnici uživaju sva prava koja su im garantovana najvišim domaćim i međunarodnim aktima. Zato je naše opredjeljenje da stalnim dijalogom sa sindikatima mijenjamo stvari nabolje. Socijalni dijalog nema alternative.

Da bismo ispoštovali sva građanska, a time i radnička prava Brčko distrikt BiH u okviru Bosne i Hercegovine mora biti bogat, jak i stabilan. Samo u bogatim zajednicama moguće je da radnici budu zaposleni, dobro plaćeni i poštovani. U siromašnim društvima nema pravde.

Svim građanima Brčko distrikta BiH čestitamo Prvi maj – Međunarodni praznik rada.

ZAMJENIK GRADONAČELNIKA      GRADONAČELNIK

Dr.Anto Domić                            Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button