RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika povodom 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Svim građanima Bosne i Hercegovine, u zemlji i dijaspori, povodom 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, upućujemo iskrene čestitke, sa željom da Brčko distrikt i Bosnu i Hercegovinu zajedničkim radom i međusobnim poštovanjem gradimo kao primjer prosperitetne životne zajednice.

Bosna i Hercegovina je suverena i nezavisna država i želimo da zajedno, s ljubavlju i ponosom, doprinesemo razvoju, napretku i stvaranju bolje budućnosti svih nas.

Zamjenik gradonačelnika     Gradonačelnik

Anto Domić                     Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U nedjelju otvaranje 19. Međunarodnog Bajramskog turnira u malom fudbalu

Radio Brčko

Брчко: Послушајте емисију са заједничке конференције за медије Скупштине и Владе Брчко дистрикта

Vladimir Matijević

Brčko: Upriličen tradicionalni Božićni prijem HDZ-a Organizacija za Brčko Distrikt

Mirsad Arnautović