RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Svjetskog dana Crvenog križa

Rukovodstvu, članovima i volonterima Crvenog križa Brčko distrikta BiH čestitamo Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

Hvala vam na pozitivnom primjeru koji dajete svakodnevnim nesebičnim zalaganjem u pružanju pomoći našim sugrađanima, a posebno u teškim vremenima.

Koliko je značajna vaša uloga u društvu do sada ste pokazali bezbroj puta, posebno u vrijeme poplava 2014. godine, brojnim akcijama spašavanja kao i u potragama za nestalim građanima.

Vaša pomoć itekako je značajna u ovo vrijeme pandemije coronavirusa, u kojem bez obzira na veliki rizik po vlastito zdravlje, pružate ruku spasa svima kojima je potrebna.

Skupština Brčko distrikta BiH će, sukladno mogućnostima, i u idućem razdoblju, nastaviti podržavati rad ove organizacije čije djelovanje počiva na humanosti, volonterstvu i ljudskim vrijednostima koje se prepoznaju od najranijih vremena pa do danas.

Dopredsjednik Skupštine                                                                   Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                                                           Siniša Milić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Milić: Skupštini u roku dostavljena imena kandidata za članove Vlade

Radio Brčko

Uprkos mjerama Vlade, mladi iz Brčkog i dalje odlaze

Admir Kadrić

SBB Brčko: Čestitka povodom Uskrsa

Vladimir Matijević