Brčko

Brčko: Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine, povodom 1. maja – Međunarodnog praznika rada

„Prvi maj nas podsjeća na našu ljudsku, altruističnu prirodu da poštujemo rad i radnika, da stvaramo stabilno ekonomsko okruženje a samim tim i bolju budućnost za sve nas, te da primjenjujemo zakone i druge pravne akte koji regulišu ovu oblast.

S toga će Skupština Brčko distrikta BiH nastaviti aktivnosti na očuvanju i unapređivanju socijalne sigurnosti građana, stvaranju uslova za snažniji podsticaj jačanju privrede, zapošljavanju i napretku našeg društva.

Sa željom da naredne godine budu bolje, a naša lokalna zajednica ekonomski razvijenija, građanima Brčko distrikta BiH čestitamo 1. maj – Međunarodni praznik rada.“

Potpredsjednik Skupštine                  Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                          Siniša Milić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button