RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Kadrić ugostio članove Univerzalne škole športa SPORTISSIMO

Gradonačelnik Kadrić danas je u Gradskoj vijećnici upriličio prijam za članove Univerzalne škole športa Sportissimo povodom dosadašnjih zapaženih ostvarenih rezultata.

Kadrić je čestitao članovima i kolektivu na ostvarenim rezultatima i ukazao podršku i zahvalnost na promoviranju univerzalnih vrijednosti kao što je šport i značaj športa u našoj lokalnoj zajednici.Milomir Mandić, predsjednik škole Sportissimo je upoznao gradonačelnika sa budućim aktivnostima Sportissima, te izrazio zadovoljstvo zbog gostoprimstva i podrške Vlade Brčko distrikta BiH članovima i samoj školi.

Istaknuto je kako postoji veliki interes djece i mladih ljudi za bavljenje raznim športovima, što dokazuju rezultati koji ostvaruju mladi športaši distrikta. Članovi Univerzalne škole športa Sportissimo su željeli uručivanjem vlastitih medalja izraze zahvalnost gradonačelniku na prijemu i ukazanoj podršci.

Nakon razgovora, gradonačelnik je sa djecom obišao prostorije Vijećnice kako bi ih bolje upoznao sa simbolom našega grada.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Čestitka gradonačelnika Eseda Kadrića i zamjenika gradonačelnika dr. Ante Domića

Radio Brčko

Gradonačelnik i predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH održali novogodišnju pres konferenciju

Mirsad Arnautović

Милић: Покушај нарушавања регуларности изборног процеса у Брчком је кривично дјело

Дејана Крстић