RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Ljetna policijska škola ove godine od 28. do 30. avgusta

Svjesni uloge mladih u društvu, a posebno u izgradnji pozitivnog sigurnosnog ambijenta i slijedeći svoja programska opredjeljenja, posebno kada je u pitanju jačanje saradnje sa zajednicom, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i ove godine priprema održavanje šeste po redu Ljetne policijske škole, posebne programske aktivnosti koja omogućava proširivanje znanja o sigurnosti, sistemu sigurnosti i ulozi različitih aktera u sistemu sigurnosti.

Ovogodišnja Ljetna policijska škola će biti održana u Brčkom u periodu, od 28. do 30. avgusta 2019. godine i biće provedena u saradnji sa Vladom Brčko distrikta BiH, Crvenim krstom/križom Brčko distrikta BiH, Misijom OSCE-a u BiH i uz podršku pojedinih privatnih subjekata sa područja Brčko distrikta BiH.

Na internet stranici Policije Brčko distrikta BiH je oglašen poziv za prijavljivanje učešća na Ljetnoj policijskoj školi i shodno tome pozivamo sve zainteresovane da se informišu o učešću u Ljetnoj policijskoj školi, prijave svoje učešće i učestvuju u aktivnostima ovogodišnje Ljetne policijske škole.

Foto: Arhiva

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Naredne sedmice počinje trodnevna Ljetna policijska škola

Radio Brčko

У Брчком регистровано преко четири хиљаде комада оружја

Миљана Ђурђевић

Policija BD: Radarske kontrole

Radio Brčko