Brčko

Brčko: Obavještenje za stanare JP “Putevi” Brčko

Obavještavaju se stanari koji posjeduju stanarsku pretplatnu kartu za Plavu zonu (II) i Zelenu zonu (III) a gdje je došlo do promjene u višu tarifnu zonu, da mogu nastaviti koristiti pretplatne stanarske karte koje posjeduju do isteka u sljedećim slučajevima:

Ako stanar posjeduje stanarsku pretplatnu kartu za Plavu (II) zonu, a izdata mu je za Ulicu Hasana Bećirovića, može nastaviti koristiti kartu do njenog isteka na parkingu kod muzičke škole („mali Cips“) i parking kod zgrade u ul. Hasana Bećirovića bez obzira na promjenu zone. Istu kartu ne može koristiti na parkingu kod Cips-a (Trg Pravde) i kod zgrade Arhiva te na drugim lokacijama koje su u višoj tarifnoj zoni.

Ako stanar posjeduje stanarsku pretplatnu kartu za Plavu (II) zonu, a izdata mu je za ulicu Marina Držića, može nastaviti koristiti kartu do njenog isteka u ulici Marina Držića bez obzira na promjenu zone. Istu kartu ne može koristiti na drugim lokacijama koje su u višoj tarifnoj zoni.

Ako stanar posjeduje stanarsku pretplatnu kartu za Zelenu (III) zonu, a izdata mu je za ulicu Biskupa Josipa Štadlera može nastaviti koristiti kartu do njenog isteka u ulici Biskupa Josipa Štadlera bez obzira na promjenu zone. Istu kartu ne može koristiti na drugim lokacijama koje su u višoj tarifnoj zoni.

Napomena:

Stanari u zoni koja se promijenila u višu tarifnu zonu mogu svoje stanarske pretplatne karte zamijeniti za stanarsku kartu za novu zonu uz nadoplatu na prodajnom mjestu JP „Putevi Brčko“ d.o.o.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete se obratiti na tel. 049/490-169

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button