Brčko

Brčko: Pisarnica policije od sutra na novoj adresi

Proces preseljenja Policije Brčko distrikta BiH iz centra grada u novu zgradu Policije na adresu „Ciglana” bb, je u završnoj fazi.

Stoga obavještavamo organe uprave i institucije Brčko distrikta BiH, kao i građane da se pisarnica Policije Brčko distrikta BiH od sutra 01. 04. 2021. godine nalazi na navedenoj adresi, te da sva pismena ubuduće mogu dostavljati u prostorijama ili na adresu iste.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button