RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Pisić se sastao sa Michaelom Scanlanom i komandantom EUFOR-a u BiH

Šef Policije Brčko distrikta BiH, Goran Pisić sastao se juče sa prvim zamjenikom Visokog predstavnika i supervizorom za Brčko, Michael Scanlanom i komandantom EUFOR-a u BiH austrijskim generalmajorom Antonom Wesselyjem i njegovim saradnicima.

Na sastanku je razgovarano o aktuelnom stanju sigurnosti i dosadašnjim izazovima, pri čemu je šef Policije Brčko distrikta BiH podijelio ocjenu da su na prostoru Brčko distrikta Bosne i Hercegovine očuvani mir i stabilnost. Komandant je pohvalio dosadašnju saradnju EUFOR-a i Policije Brčko distrikta BiH, te iskazao opredjeljenje za dalje provođenje zajedničkih aktivnosti u cilju očuvanja stanja sigurnosti u Distriktu.

Takođe, tokom razgovora akcenat sudionika sastanka stavljen je na značaj preduzimanja daljih aktivnosti u borbi protiv korupcije.

Ovom prilikom supervizor za Brčko, ali i komandant EUFOR-a izrazili su snažnu podršku radu Policije Brčko distrikta BiH. 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Policija BD apeluje na građane da dostave informacije o nestaloj Vedrani Damjanović

Radio Brčko

U Brčkom razgovarano kako spasiti ugostiteljstvo i turizam u vrijeme pandemije

Mirsad Arnautović

Brčko: Uhapšen devetnaestogodišnjak zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga

Radio Brčko