RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoIzbori 2020

Brčko: Poziv građanima da se prijave za rad u biračkim odborima

lzborna komisija Brčko distrikta BiH, radi popunjavanja svoje rezervne baze potenciialnih kandidata za rad u biračkim odborima na predstojećim Lokalnim izborima u BiH 15.11.2020. godine, poziva građane Brčko distrikta BiH da se odazovu ovom pozivu i prijave za rad u biračkim odborima.

Lice koje bude imenovano za člana biračkog odbora mora ispunjavati sljedeće uslove:

–    da je upisano u Konačni birački spis,
–    da ima prebivalište u Brčko distriktu BiH i
–    da posjeduje najmanje srednju stručnu spremu.

Zainteresovana lica za rad u biračkim odborima potrebno je da se jave u prostorije Izborne komisije Brčko distrikta BiH koje se nalaze na adresi u Ul: Dr. Abdulaha Bukvice br. 1 u Brčkom (iza zgrade Policije Brčko distrikta BiH) najkasnije do 16.10.2020. godine (petak) do 15,00 sati.

Tekst preuzet sa: www.ebrcko.net

Foto: Arhiva/Radio Brčko

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Obavještenje za birače

Radio Brčko

Brčko: SDA osvojila pet, a koalicija SNSD-DEMOS i SP po četiri mandata

Radio Brčko

U 07.00 sati otvorena birališta, građani glasaju za novu lokalnu vlast

Radio Brčko