RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: U nedjelju, 14. aprila, privremena obustava i zabrana saobraćaja u Goricama

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, dana 11.04.2019. godine, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o potpunoj obustavi saobraćaja na magistralnom putu M.14.1 Brčko-Lončari, na lokalitetu kružne raskrsnice u naselju Gorice, u cilju asfaltiranja završnog sloja asfalta (SMA/SBM) na kružnoj raskrsnici Gorice, na obilaznici Brčko.

Obustava i zabrana saobraćaja će se provesti dana 14.04.2019. godine (nedjelja) u vremenskom intervalu od 09:oo do 15:oo sati, a kao alternativni pravci, za sva vozila, koristit će se lokalni putevi L20 Marković Polje-Laništa i L1 Ulice – Grbavica,

Navedenog dana, saobraćaj će biti regulisan uz pomoć saobraćajne signalizacije i redara izvođača radova, uz upute od strane Policije Brčko distrikta BiH i isti će biti preusmjeravan alternativnim pravcima.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: U bolničkom smještaju 22 pacijenta od kojih 11 sa teškom kliničkom slikom

Radio Brčko

Брчко: Петар Ђокић обавио своју грађанску дужност

Radio Brčko

Danas u Brčkom registrovano 8 novih slučajeva zaraze virusom korona

Radio Brčko