Brčko

Brčko: Udruženje demobilisanih boraca Armije R BiH čestitalo imenovanje novom šefu Odjeljenja za zdravstvo

Udruženje demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1995 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine ovom prilikom čestita novoimenovanom šefu Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, gospodinu Seadu Šadiću, pri čemu izražavamo nadu da će mandat novom Šefu biti uspješan.

Ne sumnjamo da ćemo, sada kada je gospodin Šadić na ovoj poziciji, intenzivirati saradnju te da ćemo nastaviti njegovati prijateljske odnose. Kao prijatelj i saveznik branilačkoj populaciji, gospodin Šadić je bezrezervno i do sada pružao podršku i pomoć, te davao maksimalan doprinos unaprijeđenju statusa i proširenju lepeze prava demobiliziranim braniocima, a posebno smo, mi iz Udruženja demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1995 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine, zahvalni jer je uvijek imao sluha i vremena da učestvuje u svakom naporu da se demobiliziranim braniocima omogući prosperitet.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button