RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine povodom Dana državnosti BiH

“Na Prvom zasjedanju ZAVNOBiH-a u Mrkonjić-Gradu, 25. novembra 1943. godine, Bosna i Hercegovina definisana je kao država njenih građana i ravnopravnih naroda. Tim činom potvrđena je državnost Bosne i Hercegovine.

Ovaj historijski datum obavezuje nas da damo svoj puni doprinos u daljnjoj izgradnji i jačanju naše države koja je snažno usmjerena ka euroatlantskim integracijama. Na svima nama je da se u budućnosti borimo još više kako bismo svima u ovoj zemlji osigurali bolju i svjetliju budućnost.

Čestitamo vam Dan državnosti Bosne i Hercegovine!“

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Nije usaglašen prijedlog dnevnog reda za sjednicu brčanskog Parlamenta

Admir Kadrić

Brčko: Parlament apsolutno podržao proceduru proširenja parcela groblja “Farma”

Admir Kadrić

Brčko: Održana Svečana akademija povodom Dana državnosti BiH

Mirsad Arnautović