RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Brčko: Večeras od 18 časova državno prvenstvo BiH u latino-američkim plesovima

Škola plesa Mambo Brčko je u subotu 16.03.2019 domaćin Državnog prvenstva BiH u latino-američkim i standardnim plesovima, kao i međunarodnog turnira pod nazivom Brčko Gala Night 2019 – 3rd Edition.

Svečano otvaranje i finalni dio programa je u 18h u dvorani Tehničke škole.

Ova sportska manifestacije je u programu obilježavanja 19 godina Brčko distrikta.

Očekuje se dolazak oko 700 učesnika iz 7 država.

Za titulu Državnog prvaka BiH u latino američkim plesovima i predstavnika BiH na Evropskom i Svjetskom prvenstvu 2019 boriće se i predstavnik domaćeg kluba Mambo Brčko, Giacomo Lazzarini sa novom partnerkom Michelle Nazarenus:

Manifestaciju će svečano da otvori gradonačelnik Brčko distrikta, Siniša Milić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Bokserski „Europski kup“ u Dubravama i Bijeljini

Radio Brčko

Članice „Brčanskog srca“ posjetile pacijente na Odjeljenju onkologije

Sanita Jerković Ibrahimović

PROGRAM OBILJEŽAVANJA 19 GODINA BRČKO DISTRIKTA BiH

Radio Brčko