Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Dana Brčko distrikta BiH

„Poštovani sugrađani,

tijekom protekle 21 godine Distrikt je prošao dug put, suočen s brojnim izazovima pred kojima nije pokleknuo, da bi danas postao uspješna lokalna zajednica s jakim institucijama, prepoznatljiva, najviše, po svojoj multietničnosti, što ujedno može biti i njegova velika prednost.

Pred nama je još jedna godina rada na mnogim ranije započetim, ali i novim projektima iz različitih oblasti, jer naš cilj je stvaranje jedne prosperitetne zajednice s boljim uvjetima za život svih njezinih građana.

Sve što smo do sada uradili, uradili smo uz vašu i potporu naših partnera iz međunarodne zajednice te se nadamo da ta potpora neće izostati ni u budućnosti.

Čestitamo vam Dan Distrikta, a našim sugrađankama i svim ženama u BiH upućujemo iskrene čestitke i najljepše želje povodom 8. ožujka, Međunarodnog dana žena.“

Dopredsjednik Skupštine                                           Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                                Siniša Milić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button