RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Čestitka dopredsjednika Skupštine povodom 25. studenoga – Dana državnosti BiH

Povodom 25. studenoga, Dana državnosti BiH, građanima Brčko distrikta i BiH upućujem iskrene čestitke sa željom i nadom da ćemo zajedničkim zalaganjem, radom, međusobnim razumijevanjem i tolerancijom doprinijeti izgradnji ljepše i svjetlije budućnosti.

I ovog 25. studenoga prisjećamo se bogate dugogodišnje povijesti kroz koju smo uspjeli sačuvati državnost i kontinuitet BiH, ponosni na bogatstvo naših različitosti.

Odluke ZAVNOBiH-a obvezuju nas da poštujemo i čuvamo identitet bosanskohercegovačkog društva i države, posebno u ovim  suvremenim kretanjima u kojima treba da pređemo težak i zahtjevan put kako bi postali dio europske obitelji.

DOPREDSJEDNIK SKUPŠTINE

Ivo Filipović

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Svjetskog dana Crvenog križa

Radio Brčko

Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine povodom 60 godina postojanja i rada JP „Radio Brčko“

Radio Brčko

Čestitka gradonačelnika i dogradonačelnika prigodom katoličkog Božića

Radio Brčko