Brčko

Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine povodom Međunarodnog dana učitelja

„U obrazovanju svih nas veliku ulogu imaju prosvjetni radnici, posebno učitelji. Oni postavljaju temelje za naše dalje školovanje i stub su ne samo obrazovanja nego i vaspitanja uopšte.

Odgovornost ove profesije je nemjerljiva i to ne smijemo zaboraviti.

Dragi učitelji, nastavnici i profesori nadamo se da ćete i dalje kvalitetno prenositi znanje svojim učenicima kako bi i oni mogli da razvijaju i grade društvo u kojem živimo, jer bez znanja i obrazovanja nema ni ličnog ni kolektivnog napretka.

Želimo vam mnogo uspjeha u radu i da vas djeca i roditelji poštuju.

Sretan vam 5. oktobar – Međunarodni dan učitelja!“

Potpredsjednik Skupštine                                    Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                         Siniša Milić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button