RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Čestitka dopredsjednika Skupštine povodom Dana neovisnosti BiH

„Svim građanima i građankama Brčko distrikta koji obilježavaju 1. ožujka, Dan neovisnosti BiH, čestitam ovaj praznik!

Stjecanje neovisnosti i suverenosti bio je važan povijesni trenutak za BiH, njezina prekretnica u daljnjem razvitku kao samostalne države svih njezinih građana, koji danas stoje na putu k europskoj obitelji.

Na tom putu čeka nas još mnogo izazova i zadataka koje samo zajedno možemo i moramo savladati radi bolje budućnosti.

Iskreno vjerujem da je to cilj kojem svi težimo i da ćemo u Brčko distriktu kao i u cijeloj državi znati cijeniti prirodne i ljudske potencijale koje imamo i iskoristiti ih na najbolji mogući način kako bi se ova zemlja razvijala na dobrobit svih nas koji u njoj živimo.“

DOPREDSJEDNIK SKUPŠTINE

Ivo Filipović

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Vlada Brčko distrikta BiH: Čestitka povodom nastupajuće Nove godine

Radio Brčko

Vaskršnja čestitka JP “Radio Brčkog”

Radio Brčko

Brčko: Svečanom akademijom obilježen Dan nezavisnosti BiH

Mirsad Arnautović