RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka zamjenika gradonačelnika i glavnog koordinatora Vlade povodom Dana državnosti BiH

Zamjenik gradonačelnika Brčko distrikta BiH Anto Domić i glavni koordinator Vlade Brčko distrikta BiH Sead Šadić povodom nastupajućeg Dana državnosti BiH, 25. novembra, upućuju iskrene čestitke svima koji taj dan obilježavaju.

Neka zajednički rad doprinese poštovanju različitih duhovnih i kulturnih vrijednosti, kako u našem gradu tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Glavni koordinator Vlade             Zamjenik gradonačelnika

Sead Šadić                                        dr. Anto Domić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Obilježena 32. obljetnica utemeljenja HDZ-a u Brčko distriktu

Mirsad Arnautović

Brčko: U Napretkovom domu promovisana knjige Ive Bošnjakovića

Suvad Alagić

Sead Šadić: Borba protiv korupcije vodi se istinom, a ne dezinformacijama

Admir Kadrić