RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Ученици фризери у акцији за “Зимску новогодишњу чаролију”

Ученици Пољопривредно – медицинске школе – смјер фризер у сарадњи са Омладинским центром „Вермонт“, те подршку Удружења грађана „Стари занати и рукотворине„ започели су данас акцију под називом „Зимска новогодишња чаролија“ која ће трајати до 13. децембра ове године.

Љубица Митић, професорица практичне наставе у ЈУ “Пољопривредна и медицинска„ школа каже да ће током ове акције ученици, пружајући фризерске услуге, сваког четвртка од 13 до 18 часова у кабинету који се налази у „ЕШ„ насељу сакупљати средства за куповину новогодишњих пакетића за „Зимску новогодишњу чаролију“ која ће се одржати од 21. до 22. децембра ове године на Тргу младих у Брчком.

„Сви они који дођу на фризуру моћи ће да оставе своје добровољне прилоге у врећицу – пакетић који ћемо ми на крају акције сакупити и тим новцем купити слаткише и пакетиће“, истакла је Митић.

Цвијета Гајић, ученица другог разреда смијера фризер каже да јој је ово прва акција у којој учествује.

„Надам се да ћу учествовати и у другим акцијама и мислим да је велико  задовољство некога усрећити, а посебно дјецу“, каже Цвијета Гајић.

Александра Ђорђевић, представник Омладинског центра „Вермонт“ је позвала све људе добре воље да дођу и својим добровољним прилозима допринесу успјеху ове акције.

Ово је иначе једна у низу хуманитарних акција коју су последњих година уприличили фризери – ученици Пољопривредне школе предвођени професорицом Љубицом Митић, која не штедећи своје властите идеје, труд и залагање настоји, заједно са својим ученицима, пружајући фризерске услуге прикупити помоћ за оне којима је она најпотребнија.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Sedam dana nakon zločina učenici se vraćaju u školu ”Vladislav Ribnikar” – umjesto nastave, razgovori i podrška

Radio Brčko

Studenti Ekonomskog fakulteta Brčko organizirali humanitarni “Slatki bazar”

Sandra Živković

Crna Gora: Desetak učenika unaprijed dogovorilo tuču, intervenisala policija

Radio Brčko