RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

“Чари зиме” у Брчком испуниле очекивања

До краја овог мјесеца на градском Тргу  у Брчком , а у складу са епидемијским  мјерама , трајаће  манифестација “Чари зиме„ која се и ове године одржава  у организацији Владе дистрикта и која је без обзира на епидемију вируса корона била веома посјећена.

„Судећи према утисцима  самих излагача али и посјетилаца манифестација  је испунила  очекивања свих, па тиме  и самог организатора“, каже Александар Ђурић, шеф Службе за туризам Владе дистрика.

Према његовим ријечима ово је један  нови атрактивни садржај који током зиме оплемењује дешавања у најужем центру града на коме је преко 30 излагача  имало могућност да у форми мони презентације прикаже своје производе, док је пажњу најмлађих највише привукло клизалиште које сваке вечери окупља и до 300 посјетилаца дјеце и њихових родитеља.

„За ово вријеме трајања  манифестацију је посјетио велики број грађана дистрикта, околних општина, али и сусједне Србије и Хрватске који су имали прилике присуствовати разноврсном програму, организованом на градском Тргу у Брчком“, каже Ђурић.

Како је Ђурић истакао  поред одличне посјете био је и  јако добар одзив и невладиних организација, вртића, школа и удружења жена, као  и цивилног сектора који је допринио  одржавању ове манифестације. Ту је био и велики број оних који су жељели да изложе своје прозводе, а музички садржај саме манифестације употпуњен је концертима, а посебно је био посјећен новогодишњи концерт када су сви хотели и мотели били попуњени „додао  је Ђурић .До краја ове манифестације планирано је још неколико садржаја како би се представили сви они који то желе.

“Манифестација “чари зиме”  биће  настављена и следеће године, уз жељу свих нас  да ова епидемија вируса корона  прође, а манифестација „Чари зиме“  постане  још боља и посјећенија“, каже на крају Александар Ђурић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Gradonačelnik Kadrić obišao izlagače manifestacije „Čari zime“

Radio Brčko

Predstavljena turističko privredna monografija Brčko distrikta BiH

Mirsad Arnautović

I u Brčkom započelo obilježavanje Europske sedmice sporta

Mirsad Arnautović