RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

Фондација породице Бећиревић организује Сајам женског предузетништва

Фондација породице Бећиревић претходних пар мјесеци реализовала је пројекат „Развој женског предузетништва кроз едукативне и практичне активности и индидиуалан приступ“.

Ермина Пезеровић, координатор овог пројекта рекла је да је пројекат требао почети у марту, али да је због ситуације са вирусом корона пролонгиран, што свакако није утицало на одзив жена као ни квалитет одржаних радионица.

“Одржали смо низ радионица које су имале за циљ да покажу женама на који начин могу покренути властити бизнис или унаприједити онај који већ посједују. Радило се о радионицама писање пројеката, израде бизнис плана, управљање финансијама и јавно говорништво и говор тијела. Интезивно обуке биле из познавања рада на рачунару, пословна коресподенција и канцеларијско пословање као и познавање енглеског језика”, рекла је Пезеровић.

Из фондације Бећиревић су нам потврдили да је кроз читав пројекат обучено око 300 жена, те нагласили да су ликовна и радионица шивења изазвале посебну пажњу и велико интересовање и да њих планирају задржати као редовну активност и након ового пројекта.

Пезеровић је истакла да је сајам замишљен као активност која ће заокружити читав пројекат, гдје ће неке од полазница представити своје прозиводе и идеје. Иначе Сајам женског предузетништва биће одржан у дворишту Фондације породице Бећиревић у суботу 31. октобра у трајању од 10 до 15 часова.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Sajam ženskog preduzetništva “Ženski bazar” danas i sutra u Brčkom

Suvad Alagić

Брчко: Промовисана књига “Честите убице”

Vladimir Matijević