RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Isplaćeno više od deset miliona maraka za podsticaje u poljoprivredi

Isplata podsticaja u poljoprivredi za proteklu godinu, na području Distrikta, u potpunosti će biti okončana do kraja ovog mjeseca.

„Do sada je isplaćeno više od deset miliona maraka, a podsticaje je u potpunosti dobilo oko 1.800 poljoprivrednih proizvođača, čime je podržano više od četiri hiljade različitih proizvodnji“, rekao je šef Odjeljenja za poljoprivredu brčanske Vlade, Zoran Gajić.

Inače, preostalo je još da se na račune, uglavnom većih proizvođača, doznači oko 1.500.000 maraka, što će biti završeno, ističu u odjeljenju, do kraja tekućeg mjeseca.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Vlada Brčko distrikta usvojila odluke za stambeno zbrinjavanje boračkih kategorija

Mirsad Arnautović

Brčko: Najviše zahtjeva za lokacijske uslove za infrastrukturne objekte

Sanita Jerković Ibrahimović

Odjeljenje za poljoprivredu prvog dana podijelilo 410 brojeva za podnošenje zahtjeva za podsticaje

Admir Kadrić