RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Nova humanost na djelu članova Udruženja “Spas” uz Brčkog

Članovi Udruženja oboljelih od dječje paralize i mišićne distrofije “Spas” danas su posjetili i uručili pakete hrane porodici Mujdanović iz Brezika, Zoranu iz naselja „EŠ” i prijateljima iz skloništa za pse u centru Brčkog.

Takođe su uputili apel svim građanima da, ako mogu, obiđu ove ljude i odnesu im higijenski ili paket sa osnovnim životnim namirnicama.

Prije nekoliko dana je Udruženje “Spas”, zahvaljući entuzijazmu, volji i dobroti Brčaka koji žive u Austriji, obezbijedilo invalidska kolica za većinu članova udruženja, igračke, te pelene za djecu i odrasle.

Ruka koja daje, nikad nije prazna!

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Udruženje Pomozi.ba otvorilo humanitarni bazar za najugroženije građane BiH

Radio Brčko

Sagrađena kuća brčanskoj porodici Martinović

Admir Kadrić

Удружење обољелих од дјечије парализе и мишићне дистрофије „Спас“ остварује добре резултате

Дејана Крстић