RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Policija Brčko distrikta BiH slavi 19. rođendan

Policija Brčko distrikta ove godine obilježava 19 godina od svog formiranja kao prve multietničke policijske agencije u BIH. Kao i predhodnih godina, ovaj značajan jubilej  policija će obilježiti nizom manifestacija sa građanima Brčko distrikta ali i mnogobrojnim gostima iz BiH u drugih zemalja.

Rukovodstvo Policije Brčko distrikta je povodom obilježavanja 19 godina postojanja,  danas održalo konferencije za medije na kojoj je, za sutra, najavljeno održavanja sada već tradicionalnog “Police festa” na Trgu mladih kada će pripadnici policije izvesti pokaznu vježbu uz prigodan zabavni program. Građani će biti u prilici i da obiđu više izložbenih štandova svih jedinica Policije Brčko distrikta, ali i drugih institucija, organizacija i agencija iz distrikta i BiH koje sarađuju sa policijom.Senad Jašarević, zamjenik šefa ove policijske agencije je istakao dobru saradnju sa medijima u proteklim godinama, te najavio još veću otvorenost prema javnosti.

Senad Jašarević

Jašarević je na kraju pozvao građane Brčko distrikta da sutra u 11 sati prisustvuju “Polis festu” koji će biti održan u centru grada ispred zgrade policije, a potom sa početkom u 12  sati i Svečana akademija koja će biti upriličena u brčanskom Domu kulture.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U Brčko distriktu obilježen Svjetski dan hidžaba

Mirsad Arnautović

PROGRAM OBILJEŽAVANJA 19 GODINA BRČKO DISTRIKTA BiH

Radio Brčko

Brčko: U nedjelju, 06.09.2020. godine, privremena obustava i zabrana saobraćaja zbog “Vidovdanske trke”

Radio Brčko