RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Privremena obustava i zabrana saobraćaja u ulici Branislava Nušića u Brčkom

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja u ulici Branislava Nušića u dijelu naselja “Centar” u Brčkom, iz razloga izvođenja radova izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže.

Privremena obustava i zabrana saobraćaja, će se provoditi u vremenu od 06.09.2019. godine do 06.01.2020. godine u vremenskom intervalu od 07:oo do 17:oo sati, a kao alternativne putne komunikacije koristiti će se okolne ulice u gradu Brčkom.

U navedenom vremenskom periodu, saobraćaj će biti regulisan uz pomoć saobraćajne signalizacije i uz upute od strane izvođača radova.

Foto: Ilustracija

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Почиње реконструкција улице Бранислава Нушића

Дејана Крстић

Brčko: Rekonstrukcija ulice Branislava Nušića teče po planu

Suvad Alagić

Brčko: Privremena obustava i zabrana saobraćaja od 23.05. do 26.05.2021. godine

Radio Brčko