RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Pronađeno beživotno tijelo muškarca iz Brčkog

Beživotno tijelo muškarca, za koje je Policija potvrdila da je iz Brčkog iz naselja Klanac, pronađeno je jutros na klupi na Bulevaru mira.

Ovu informaciju potvrdili su u Policiji Brčko Distrikta, čiji službenici su izašli na lice mjesta.

Tijelo je prevezeno u Gradsku mrtvačnicu, a Policija nakon utvrđivanja identiteta radi na rasvjetljavanju uzroka smrti.

„Najvjerovatnije se radi o prirodnoj smrti“, kazao je za Radio Brčko, šef Operativno-komunikacijskog centra Policije Brčko Distrikta dr. Halid Emkić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Policija u obilježavanju Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Radio Brčko

Policija provodi kampanju u povodu „Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama„

Sanita Jerković Ibrahimović

Brčko: Učestale prijave prevara putem društvenih mreža

Radio Brčko