RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

U Brčkom danas novi “Biznis forum”

Danas će, svečanim prijemom, kod gradonačelnika Distrikta, započeti drugi «Međunarodni biznis forum Brčko 2018». Centralna tema drugog Biznis foruma je stanovništvo kao faktor jačanja i razvoja privrednog ambijenta ne samo u Distriktu već i u cijeloj BiH.

«Cilj je da kroz tri panel sesije i preporuke eksperata iz gotovo svih dijelova Evrope, dođemo u situaciju da jačanjem ekonomije stvorimo situaciju da poslodavac, ali i radnik, budu zadovoljni», rekao je direktor «Foruma», Damir Bulčević.

Inače, sudeći prema potvrdama o sudjelovanju kroz tri dana trajanja «Biznis foruma», trebalo bi učestvovati više od 1.000 eksperata iz BiH, svih zemalja regiona, ali i Austrije, Mađarske, Njemačke, Francuske, Turske, Norveše i Rusije.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Грађани попустили у поштовању епидемиолошких мјера

Миљана Ђурђевић

Potpisano prvo pismo namjere za bratimljenje Brčko distrikta i indonežanskog Magelanga

Radio Brčko

Drugi “Biznis-forum Brčko 218” početkom novembra

Admir Kadrić