Brčko

У току реконструкција више путних праваца у Брчко дистрикту

Реконструкција магистралних путева и градских улица на подручју Дистрикта у пуном је замаху. Поред рехабилитације путева на излазима из Брчког ускоро почињу радови и у самом центру града.

Виши стручни сарадник у Пододјељењу за путеве и паркове, Драган Пештић рекао је да је у току наставак радова на магистралном путу кроз Доњи Брезик чија је укупна вриједност 660.000 КМ. Поред тога наредне седмице се очекује рехабилитација магистралног пута на излазу из града према Бања Луци.

“У току наредне седмице почеће радови на једној краћој дионици магистралног пута кроз Глухаковац, са роком изградње од 10 дана, и надамо се да ћемо без нарушавања режима саобраћаја успјети то реализовати”,  рекао је Пештић.

Из Пододјељења за путеве и паркове су нам потврдили даје тренутно 60 пројеката на уговарању чији инвеститор је Одјељење за јавне послове. Такође најавили су скори почетак реконструкције улице у самом центру града и радове на стадиону малих спортова Блатуша.

“Ускоро очекујемо почетак реконструкције улице Младена Маглова у самом центру града, што укључује и комлетну измјену канализационе и водоводне мреже за шта ће бити издвојено 250.000 КМ. Такође на стадиону малих спортова “Блатуша” биће урађена дренажа и постављена професионална подлога укупне вриједности 140.000 КМ”, рекао је Пештић.

У наредном периоду слиједи и реконструкција дијела локалног пута кроз Вукшић и реализација 50 мањих пројеката из капиталног буџета за 2018., 2019., и 2020. годину

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button