RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Učenici JU”Tehnička škole” organizovali akciju “Jedan slatkis-jedno dijete”

Vijeće učenika JU „Tehničke škole“ je i ove godine organizovalo akciju „Jedan slatkiš – jedno dijete“. Naime, sada već tradicionalno, na kraju kalendarske godine, Vijeće učenika organizuje akciju putem koje se sakupi veliki broj slatkiša i igračaka koji se potom pakuju u paketiće.

Odlučeno je da se paketići uruče učenicima JU „Treće osnovne škole“ i polaznicima Dnevnog centra Vermont s ciljem da im dodatno uljepšamo ove praznične dane. Njihov osmjeh i sreća su potvrda da smo u tome i uspjeli.

Ova akcija je iz godine u godinu sve popularnija u našoj školi. Ove godine odaziv je premašio naša očekivanje na čemu se posebno moramo zahvaliti svim učenicima i članovima školskog kolektiva koji su dali svoj doprinos.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Učenici Tehničke škole i ove godine u akciji „Jedan slatkiš – jedno dijete“

Radio Brčko

Upis učenika u prvi razred srednje škole – drugi upisni rok

Radio Brčko

Brčko: U Tehničkoj školi održano finale turnira “Sportom protiv nasilja” i uručena donacija sportske opreme

Sandra Živković