RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Film Multimedijalne sekcije JU Tehničke škole osvojio prvo mjesto na takmičenju

Izvor: Otisak

Na nedavno održanom Festivalu stvaralaštva srednjih stručnih škola članovi Multimedijalne sekcije su pod rukovodstvom profesorice Nusrete Džinić ostvarili izvanredne rezultate.

Film „MultiKulti epidemija“ je osvojio prvo mjesto u kategoriji Dokumentarni film.

Drugo mjesto u kategoriji Fotografija – portretosvojila je učenica Erna Mešković (III-7), a svemu ovome učenici su dodali i treće mjesto ekipno u kategoriji Fotografija.

Ovo je još jedan u nizu zapaženih rezultata koje je Multimedijalna sekcija pod rukovodstvom profesorice Nusrete Džinić ostvarila u posljednjih nekoliko godina.

”Usudi se! Pogledaj i zarazi se MultiKulti virusom!”, poručuju.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Učenici JU”Tehnička škole” organizovali akciju “Jedan slatkis-jedno dijete”

Radio Brčko

Brčko: U Tehničkoj školi održana radionica za učenike smjera Tekstilni tehničar

Sandra Živković

Brčko: U Tehničkoj školi održano finale turnira “Sportom protiv nasilja” i uručena donacija sportske opreme

Sandra Živković