Brčko

Жене Социјалистичке партије прикупиле помоћ за породицу Дунџић

Актив жена Социјалистичке партије Општинског одбора Брчко свој рад и у Новој години започео је хуманитарном активношћу прикупљања помоћи, овога пута, за  трочлану породицу Дунџић која живи у алтернативном смјештају.

Представнице Актива жена су за неколико дана трајања акције прикупиле  одређену количину хране, зимске одјеће и хигијенских пакета и уручиле их овој породици.

Отац и један син су болесни и нису радно способни, док други син налази повремено послове и покушава осгурати егзистенцију породици која живи од  минималних примања социјалне помоћи.

„Акција је трајала седам дана и за врло кратко вријеме одазвао се велики број наших чланица и прикупи смо доста тога. Дошавши на лице мјеста упознали смо се и са осталим проблемима које их прате, те ћемо им у наредном периоду помоћи око израде личних докумената, могућег запослења, евeнтуално и бањског лијечења оца, у складу са нашим могућностима”, каже Данијела Плавшић, предсједница Актива жена ООСП Брчко.

Према њеним ријечима, жене Социјалистичке партије ће и у наредном периоду изналазити начине и помагати људима који живе на ивици биједе и којима овакав вид помоћи пуно значи.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button