RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

U Brčkom se sutra održava manifestacija “Izbor sportiste godine”

U okiviru obilježavanja 22. godišnjice Brčko distrikta, sutra će u 19:30 časova u Domu kulture biti održana manifestacija “Izbor sportiste godine”. Stručni žiri Organizacionog odbora ove manifestacije razmatrao je veliki broj prijedloga pristiglih iz sportskih klubova za izbor sportiste 2021. godine sa područja Brčko distrikta, a 21 prijava, koja obuhvata mnogobrojna imena iz sportskog života Distrikta, izdvojena je kao najbolja.

Četiri najvažnije nagrade, koje će biti dodijeljene na ovoj manifestaciji su, nagrada za najbolju sportiskinju, najboljeg sportistu i najbolji sportski događaj te najuspješniji sportski kolektiv u 2021. godini.

U zabavnom dijelu programa učestvuje Tropiko bend.

Podsjetimo da manifestacija “Izbor sportiste godine Brčko distrikta BiH” prošle godine nije održana zbog epidemiološke situacije.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Obilježen dan oboljelih od Morbus Crohna i ulceroznog colitisa

Radio Brčko

Brčko: Muzička škola promocijom monografije i koncertom učenika obilježila 70 godina postojanja

Suvad Alagić

Treći put u Brčkom manifestacija “Dani voća”

Mirsad Arnautović