BiH

BH Pošta će obilježiti 9. oktobar – Svjetski dan pošte

BH Pošta će prigodnim druženjem sa građanima u Sarajevo City Centru obilježiti 9. oktobar – Svjetski dan pošte.

– Posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa uslugama i servisima BH Pošte, a pripremili smo i prigodne poklone za sve posjetioce koji iskažu interesovanje i posjete naš promotivni prostor – ističu iz BH Pošte.

Pošte širom svijeta raznim aktivnostima svake godine obilježavaju svoj dan, 9. oktobar.

BH Pošta je edukativnim aktivnostima kroz projekt “Dani otvorenih vrata“ približila poštansku tehnologiju školarcima u gradovima širom FBiH, interakcijom s korisnicima kroz afirmaciju pismonosnih, usluga brze pošte BHPostExpress i drugih usluga, te centralnom manifestacijom u sarajevskom SCC-u.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button