RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Обданишту “Београд” донирана вриједна техничка опрема

Директор Компаније “М:тел” Јелена Триван уручила је данас вриједну техничку опрему обданишту “Београд” у брчанском насељу Илићка.

Триванова је истакла да се овом донацијом компаније “М:тел”, која се састоји од лаптопа, пројектора, пројекционог платна и звучника, показује интерес Србије да се и даље улаже у дистрикт.

“Хоћемо да помогнемо људима на терену, хоћемо да се рађа више деце и бићемо ту кад год њима затреба”, рекла је Триванова новинарима.

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић, који је присуствовао уручењу донације, рекао је да вриједност објекта “Београд” није само у новчаном износу, већ у чињеници да је грађен заједничким напорима и средствима влада Србије, Републике Српске и Брчко дистрикта, те да је та вриједност још порасла донацијом компаније “М:тел”.

“Надам се да ће Компанија `М:тел` наставити и даље да буде друштвено одговорна и радујем се будућем, значајнијем присуству `М:тела` на просторима Дистрикта Брчко”, истакао је Милић.

Директор Јавне установе дјечије забавиште и обданиште “Наша дјеца” Јасна Јовичић подсјетила је да новоизграђени објекат обданишта у насељу Илићка ради од јесени и истакла да им ова донација много значи јер ће омогућити да прате трендове у предшколском образовању у области информатичке писмености.

Јавна установа дјечије забавиште и обданиште “Наша дјеца” има пет објеката у којима је смјештено укупно 480 дјеце, од којих је 85 у објекту “Београд” у насељу Илићка.

Изградњу обданишта “Београд” финансирала је Влада Србије са 1.000.000 КМ, док је дистрикт обезбиједио додатних 650.000 КМ.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U BiH danas stiže još 30.000 doza vakcina

Radio Brčko

Влада Њемачке болницама у БиХ донира 50 вентилатора и 10.000 пулс-оксиметара

Radio Brčko

Brčko: Udruženje “Hanuma” doniralo bolnici nove posteljine

Suvad Alagić
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!