RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Objavljen Javni poziv za financiranje, sufinanciranje programa, projekata od javnog interesa

Odjel za privredni razvitak, šport i kulturu Vlade Brčko distrikta BiH objavilo je Javni poziv za prijavu programa, odnosno projekta od javnog interesa koji će biti su/financirani iz proračunske linije proračuna Brčko distrikta BiH za 2021. godinu.

Financiranje po temelju raspisanog javnog poziva je razvoj područja od javnog interesa, odnosno amaterskog športa, kulture i turizma sukladno planu i programu rada Odjela.

Sva udruženja građana koja žele aplicirati dužna su u skladu sa Zakonom o izvršenju budžeta za 2020. godinu podnijeti izvještaj o namjenskom utrošku sredstava dodijeljenih u prethodnoj godini do dana podnošenja zahtjeva za nova sredstva, a najkasnije do 30.09. naredne godine tj. opravdati sredstva.

Javni poziv možete preuzeti na ovom linku http://prsk.bdcentral.net/content/DownloadAttachment/?id=04620a9d-446f-4ca0-8c86-fe5d1f4bf05e&langTag=hr

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Objavljen Javni poziv za raspodjelu novčanih sredstava gospodarskim subjektima

Radio Brčko

Milion KM namijenjen ubrzanoj digitalizaciji poslovanja u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji

Radio Brčko

Brčko: Prvi ovogodišnji javni poziv za obnovu stambenih jedinica već u januaru

Admir Kadrić