RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Psiholozi i građani razgovarali o licima ljubavi i partnerskim odnosima

Društvo psihologa Brčko distrikta organizovalo je stručnu tribinu sa predavanjima i interaktivnim radionicama na temu „Psihodinamika partnerskih odnosa – lica ljubavi“.

Na radionicama su obrađene teme: Empatija i način rješavanja konflikta u partnerskim  odnosima, razumijevanje fenomena ljubavi kroz obrasce afektivnog vezivanja i  psihopatološki obrasci ljubavi.Ovaj skup nije namijenjen samo psiholozima nego svim zainteresovanim pojedincima i predstavnicima udruženja iz Brčko distrikta i zato nam je zadovoljstvo što što su nam se odazvali u velikom broju jer je to znak da smo odabrali prave teme o kojima želimo razgovarati istakli su organizatori.Današnji skup je organizovan u susret Danu mentalnog zdravlja koji se obilježava 10. oktobra.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Zbog povećanja broja oboljelih od nekih karcinoma „Brčansko srce“ planira više stručnih predavanja

Sanita Jerković Ibrahimović

Brčko: Radionice o seksualnom i reproduktivnom zdravlju u školama

Radio Brčko

У Брчком почела предавања из области европских интеграција

Дејана Крстић