RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Sanacija ulica u Brezovom Polju, Ražljevu i Ivicima

JP „Putevi“ Brčko ovih dana izvodi sanaciju i rekonstrukciju tri ulice u Brčko Distriktu. Za ove namjene obezbijeđeno je 300.000 KM.

„Radovi rekonstrukcije i sanacije ulica trenutno se se izvode u Brezovom Polju, Ražljevu i Ivicima, a ako vremenske prilike budu išle na ruku, radiće se i rekonstrukcija ulica u Boderištu“, kazao je za Radio Brčko Distrikt, Jasmin Memišević, zamjenik direktora JP Putevi Brčko. Za ove namjene obezbijeđeno je oko 300.000 KM.

Nakon potpisivanja ugovora sa izvođačima, rok za izvođenje radova je 30 dana.

“Usljed realizacije Plana aktivnosti za ovu godinu, ali i zbog predstojeće sezone zimskog održavanja putnih komunikacija u Brčko Distriktu, neće biti otvaranja novih gradilišta do kraja ove godine”, pojasnio je Memišević.

U JP Putevi Brčko pri kraju je izrada Plana poslovnih aktivnosti za narednu, 2019. godinu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Najkasnije u rujnu 200 novih parking mjesta u krugu Bolnice

Sandra Živković

JP “Putevi Brčko” uskoro postavlja izdignute pješačke prijelaze u središtu grada

Gorana Antić

ЈП „Путеви Брчко“: Не паркирајте возила на мјеста намијењена лицима са инвалидитетом

Radio Brčko